Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βοήθησε τα παιδιά παίζοντας στην εφαρμογή του ΟΠΑΠ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 3η συνεχόμενη χρονιά προσφέρει στην ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»

Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, προσφέρει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», μέσω της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο».

Με τη βοήθεια όλων το σημαντικό έργο στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του, συνεχίζεται και φέτος για το καλό των παιδιών.

Πώς μπορείτε να παίξετε και να προσφέρετε

Όσοι έχουν κατεβάσει δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο, παίζουν, παίρνουν μέρος στις δοκιμασίες, κάνουν «share», βγάζουν selfies, προσφέρουν στα παιδιά και γίνονται μέρος αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας!

Αν θέλετε κι εσείς να διασκεδάσετε και παράλληλα να προσφέρετε στα παιδιά, λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων, μπορείτε τώρα να κατεβάσετε εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή. Το «Κάτι Καλύτερο» είναι διαθέσιμο στο Play Store και στο App Store, ενώ είναι επίσης, είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr.

3

Το σπουδαίο έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων

Το φιλόδοξο έργο ανακαίνισης των δύο δημόσιων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανεβάζει την ποιότητα περίθαλψης των παιδιών και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο την προσφορά υπηρεσιών υγείας σε συνθήκες κορυφαίου επιπέδου σε παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα.

Untitled 7

Ήδη, μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ έχει παραδώσει οκτώ Νοσηλευτικές Μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 191 κλινών, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους και δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο για όσους βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» ανακαινίσθηκαν δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του 5ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 1.800 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 50 κλινών, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, δυναμικότητας 50 θερμοκοιτίδων, η Α και Β Ορθοπεδική του 2ου ορόφου, δυναμικότητας 29 κλινών, η Α’ και Β’ Χειρουργική του 2ου, δυναμικότητας 32 κλινών, τα δύο 9όροφα κλιμακοστάσια καθώς και η κεντρική είσοδος του 1ου ορόφου.

Την ίδια ώρα, στο Νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανακαινίσθηκε η Νοσηλευτική Μονάδα του 3ου ορόφου της Α’ Πτέρυγας συνολικού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων που έχει δυναμικότητα 30 κλινών, οι κεντρικές είσοδοι του ισογείου και του 1ου ορόφου, το κεντρικό κλιμακοστάσιο, οι αίθουσες αναμονής και αντικαταστάθηκε ο κεντρικός ανελκυστήρας.

Παράλληλα, σε όλους τους ανακαινισμένους χώρους των Νοσοκομείων έχει γίνει επισκευή και μερική αντικατάσταση του Ξενοδοχειακού και του Γραφειακού Εξοπλισμού, ενώ και στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία αναμορφώθηκε η διακόσμηση των χώρων ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον για τα παιδιά που θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις σύγχρονες ιατρικές αντιλήψεις.

2

Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία», η θεματολογία που διέπει τις ανά όροφο θεματικές ενότητες των Νοσηλευτικών Μονάδων, αντλεί έμπνευση από την ιστορική, κοινωνική και διανοητική εξέλιξη της ανθρωπότητας και θα παρουσιάζει μεγάλα επιτεύγματα της ανθρώπινης διάνοιας υπό τύπο παιχνιδιού. Επιπλέον, βασικό δημιουργικό στοιχείο για τη διακόσμηση του Νοσοκομείου είναι το συνεχώς εξελισσόμενο δέντρο της ζωής, της επιστήμης και της κοινωνίας, που καρποί του υπήρξαν όλες οι ανθρώπινες επινοήσεις. Το στοιχείο αυτό θα συνενώσει όλες τις επιμέρους θεματικές ενότητες, καθώς θα εξελίσσεται περιστρεφόμενο με τη μορφή υψηλού προστατευτικού κιγκλιδώματος στους έλικες των δύο κλιμακοστασίων του κτιρίου.

main

Όσον αφορά στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», η βασική θεματική ενότητα που επηρεάζει την εσωτερική διακόσμηση του Νοσοκομείου αντλεί την έμπνευσή της από το παιδικό παιχνίδι με κινούμενα και αγαπημένα αντικείμενα που μας παίρνουν από το γήινο περιβάλλον και μας ανυψώνουν ως τα σύννεφα μαζί με την παιδική φαντασία.

Αν θέλετε κι εσείς «Κάτι Καλύτερο» για τα παιδιά, κατεβάστε την εφαρμογή και γίνετε μέρος της μεγάλης πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ.

 

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ