Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γνωστή δημοσιογράφος που θα καταθέσει στη δίκη Γιακουμάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη (20/10) αναμένεται να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, που βρέθηκε νεκρός με κομμένες φλέβες σε χωράφι στις 15 Μαρτίου του 2015.

Μάλιστα για την δίκη αναμένεται να βρεθεί στα Ιωάννινα η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία κατά το παρελθόν είχε τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση. Η ίδια είχε καταθέσει στις αρχές ενώ αναμένεται να δώσει και το παρόν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo.

Η Έλενα Ακρίτα κατά τις προηγούμενες τοποθετήσεις της για την υπόθεση, είχε υπογραμμίσει πως για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχουν πολλοί ευθύνη ακόμα και αν πρόκειται όντως για αυτοκτονία.

«Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στο θάνατο δεν είναι δολοφόνοι;», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα κατά το παρελθόν, ενώ είχε ζητήσει την άμεση παρέμβαση του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης γράφοντας «Το παιδί από τα Γιάννενα, κύριε Πανούση».

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο πρώην διευθυντής της σχολής αλλά και η προϊσταμένη της εστίας κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος, καθώς ουσιαστικά ανέχτηκαν τη συμπεριφορά των «σκληρών Κρητικών» που ασκούσαν βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης που φέρεται να είχε παρέμβει στη διεύθυνση της σχολής για την ήπια μεταχείριση φοιτητή που αντιμετώπιζε πειθαρχική ποινή.

 

Πηγή: newsbomb

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ