Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Τις επόμενες ημέρες ανοίγουν οι οι αιτήσεις για την επιταγή του Κοινωνικού Τουρισμού στον ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα παρέχει στους δικαιούχους από 5 έως 10 ημέρες επιδοτούμενων διακοπών. Η καταβολή των αιτήσεων ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου του 2017.

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων είναι από 1 έως 5 ημέρες, προσαυξάνονται όμως κατά 5 επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους ωφελούμενους που θα επιλέξουν τουριστικά καταλύματα σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο ή Κω.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων προς τον ΟΑΕΔ θα γίνουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ.

19 01 12 image 13

 

Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού» έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού που είναι μοναδικός για κάθε δικαιούχο. Ο κωδικός δημιουργείται αυτόματα από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Οργανισμού και αποτυπώνεται με τα στοιχεία των δικαιούχων.

Το ύψος της οικονομικής αξίας της επιταγής προσδιορίζεται στη δημόσια πρόσκληση και είναι ανάλογο με την περιοχή, τον τύπο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος.

 

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap