«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Δείτε τι ετοιμάζει ο μικρός μάγος από το Ρέθυμνο για την επόμενη φάση! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στο παιδικό χωριό SOS Κρήτης έχει σκοπό να δώσει ο «μικρός» μάγος από το Ρέθυμνο, Αλέξανδρος Καμπούρης το έπαθλο που θα κερδίσει  από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εάν φυσικά καταφέρει να φτάσει στον τελικό!

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού πλησιάζει και ήδη ο πατέρας του μικρού μάγου, Αντώνης Καμπούρης, συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά αφιλοκερδώς. Στα χνάρια του πατέρα ακολουθεί και ο μικρός Άλεξ, ο οποίος θα βρίσκεται φέτος στο πλάι του για αυτό το σκοπό, αν και βάλθηκε να τον ξεπεράσει, αφού αποφάσισε πως αν φτάσει στον τελικό, το χρηματικό έπαθλο από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα διατεθεί στο παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ωστόσο, ο μικρός Άλεξ, ολοένα και μας εκπλήσσει με τις ικανότητές και την γρήγορη εξέλιξή του, αφού μαθαίνουμε ότι ήδη στα 14 του χρόνια, εργάζεται σε ξενοδοχεία τα καλοκαίρια με τον πατέρα του, από τα Χανιά έως και την Ελούντα, ενώ φέτος για πρώτη φορά κράτησε ολομόναχος πρόγραμμα.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Αδελφότητα Μάγων που εδρεύει στο Μιζούρι της Αμερικής και μάλιστα είναι το νεότερο μέλος της.

Ο μικρότερος μάγος του κόσμου λοιπόν, αισθάνεται ήδη έτοιμος να σταθεί στα πόδια του, αφού όπως ανέφερε ο πατέρας του σε συζήτηση που είχαμε: «Πλέον ο Αλέξανδρος σε ένα βαθμό λειτουργεί ανεξάρτητα, έχει τις δικές του ιδέες, τις κατασκευάζει μόνος του σε ένα χώρο που έχουμε ως εργαστήρι και μπορεί να κρατήσει πρόγραμμα επίσης μόνος του, πράγμα που έχει ήδη ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι σε κάποια ξενοδοχεία της Κρήτης».

Όσο για το πρόγραμμα που ετοιμάζει στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αφού δεν έβγαλε τον πατέρα του από τη «μέση», όπως είχε αναφέρει η Μαρία Μπακοδήμου ότι προσπάθησε στην πρώτη φάση, αυτή τη φορά αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο κόλπο που θα του βάλει φωτιά!

Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη παρουσίαση:

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *