Εκτός κυβέρνησης η Ολγα Κεφαλογιάννη-Γιατί αρνήθηκε το υπουργείο Τουρισμού

Shares

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δεν θα βρίσκεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς αρνήθηκε το υπουργείο Τουρισμού που της πρότεινε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κεφαλογιάννη είχε δεχθεί αρχικά την πρόταση να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την προϋπόθεση όμως να αναλάβει ένα υπερυπουργείο που θα προέκυπτε από τη συνένωση των υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την κυρία Κεφαλογιάννη πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό και της πρότεινε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού, το οποίο γνωρίζει από την προηγούμενη θητείας επί της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά. Ομως η βουλευτής της Α’ Αθήνας αρνήθηκε να είναι μόνο υπουργός Τουρισμού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την άφησε εκτός κυβέρνησης.

Δείτε τους σταυρούς των υποψηφίων στο Ρέθυμνο

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 ενοποίησε τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού, η ίδια ως τομεάρχης Τουρισμού είχε εναντιωθεί σφόδρα σε αυτή την ένωση, όπως και πολλοί «θεσμικοί» του Τουρισμού. Και όντως, όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση στη συνέχεια η Νέα Δημοκρατία, το υπουργείο «έσπασε» ξανά.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares

2 comments

  1. Pingback: Όλγα Κεφαλογιάννη: Το μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό | ΦΩΤΟ

  2. Pingback: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Αυτή ήταν η συμφωνία που είχα κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *