Οι «Κουρήτες» στηρίζουν την ανανέωση της Παγκρήτιας Ένωσης με 4 υποψηφιότητες

Shares

Για πρώτη φορά στα χρονικά της παγκρητίου ενώσεως, ένας από τους πιο σημαντικούς ομίλους της Κρήτης, ο Λαογραφικός Όμιλος «Κουρήτες» με πρόεδρο τον κύριο Εμμανουήλ Παττακό, θέτει τέσσερις υποψηφιότητες ιστορικών στελεχών του Ομίλου με το συνδυασμό «Η παγκρήτιος μας ενώνει». Υποψήφιοι είναι η Αγγελική Σαραβελάκη για το νομό Χανίων, ο Δημήτρης Λιονής για το νομό Ρεθύμνης, Χαράλαμπος Ιερωνυμάκης για το νομό Ηρακλείου, Χρήστος Λουσίδης για το νομό Λασιθίου.

Ο Λαογραφικός όμιλος «Κουρήτες» ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της παγκρητίου ενώσεως, κυρίου Μαριδάκη Γεωργίου τον Ιανουάριο του 2018, αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην ανανέωση της ενώσεως, υπηρετώντας πάντα με σεβασμό και ήθος την Κρητική παράδοση. Καλή επιτυχία στις εκλογές στις 18/11 και στην ανανέωση της παγκρητίου ενώσεως.

Την ημέρα των εκλογών μπορείτε να ψηφίσετε έως τρεις υποψήφιους από κάθε νομό και έως τρεις υποψήφιους από την εξελεγκτική επιτροπή. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και η απόδειξη πληρωμής οικονομικής συμμετοχής για το έτος 2018.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *