χορευτή

Ρέθυμνο: Όταν 2.000 άτομα αποθέωσαν τον πιο ταλαντούχο πιτσιρικά χορευτή της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Για ακόμη μία χρονιά, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης πρόσφερε ένα υπέροχο βράδυ στο Ρέθυμνο σε όλους όσους βρέθηκαν στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση στην Πλατεία Μικρασιατών. Όπως κάθε φορά, τα μέλη του Ομίλου είχαν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να οργανώσουν μία άψογη πολιτιστική εκδήλωση και τελικά το αποτέλεσμα ικανοποίησε και με το παραπάνω όλους τους Κρητικούς αλλά και τους τουρίστες που συνολικά ξεπέρασαν τις 2.000!

Ανάμεσα στους δεκάδες χορευτές που έλαβαν μέρος στο πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης, χωρίς καμία αμφιβολία ξεχώρισαν ξανά τα νεότερα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος. Οι όμορφες κοπελίτσες και τα γεμάτα καμάρι πιτσιρίκια, μας γέμισαν με θετική διάθεση και αισιοδοξία για την νέα γενιά Κρητικών που κληρονομεί τεράστια πολιτιστική παρακαταθήκη.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο γνωστός μας Δημητράκης που έχει ξεχωρίσει σε σειρά εκδηλώσεων για τις χορευτικές ικανότητές του για το νεαρό της ηλικίας του. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος πιτσιρικάς, έχει κάνει τους πάντες να τον παραδεχτούν και να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν λαμπρό Κρητικό χορευτή στο μέλλον…

Καμαρώστε τον σε ακόμη μία εκδήλωση λοιπόν μέσα από τα παρακάτω βίντεο της εκδήλωσης:

Gepostet von Bill Tsiggos am Mittwoch, 19. Juni 2019

 

 

Shares

1 comment

  1. Pingback: «Φουσκώνουμε» από περηφάνια με τα 4 πιτσιρίκια που χορεύουν Κρητικά! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *