ΡΕΘΥΜΝΟ: Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση στο Σπίτι του Πολιτισμού | ΦΩΤΟ

Shares

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Συγκλονιστική η χθεσινή βραδιά στο Σπίτι του Πολιτισμού με μια παράσταση του μουσικοχορευτικού συλλόγου Arabesque. Μια εκδήλωση με απώτερο σκοπό την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Καλλιτέχνες από όλη την Κρήτη ενώθηκαν στο Ρέθυμνο σε συνεργασία με το σύλλογο «Στόχος – Πρόληψη».

Στόχος ήταν η ενημέρωση του κοινού με ομιλία από τον ακτινολόγο Ευστράτιο Καραγιαννακίδη και την παθολόγο – ογκολόγο Γεωργία Μηλάκη που για δύο ημέρες εξέτασαν με υπέρηχο και ψηλάφισαν γυναίκες από την πόλη στο εθελοντικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση με 24 μουσικοχορευτικά σύνολα που έκοψαν την ανάσα με την παρουσία τους. Υπήρξε τεράστια ποικιλία εμφανίσεων σε πολλά είδη χορού, όπως Belly Dance, Hip Hop, Zumba, Salsa, τσιφτετέλι και με πολλές ευφάνταστες χορογραφίες που κάλυψαν όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Με τη στήριξη του Δήμου Ρεθύμνου ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες με σημαντική προσφορά από όλους όσοι στήριξαν τη βραδιά και στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Δεκάδες γυναίκες στην πόλη κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, παρ’ όλη την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει και πιθανό να τις εμπόδιζε να είναι συνεπείς σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της υγείας τους.

 

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *