εισιτήρια

Κρήτη: Πλέον μπορείτε να «κλείσετε» ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας για Γαύδο με τα πλοία της ΑΝΕΝΔΥΚ!

Shares

Η εταιρία Island Eco Ferries Ltd. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΝΔΥΚ στον τομέα ηλεκτρονικών κρατήσεων εισιτηρίων επιβατών με προορισμό τη Γαύδο, από τα λιμάνια της Αγίας Γαλήνης και του Πλακιά.

Οι επιβάτες θα μπορούν να βλέπουν άμεσα τη διαθεσιμότητα δρομολογίων, θέσεων και ναύλων από τον ιστότοπο https://www.gavdosdaycruise.com και αφού πληρώσουν ηλεκτρονικά να λάβουν απευθείας τη κάρτα επιβίβασης τους.

Το ίδιο απλή θα είναι και η επιστροφή αντιτίμου του ναύλου σε περίπτωση ακύρωσης δρομολογίων πχ λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, άμεσα στη πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσαν για τη χρεώση.

Στο https://www.gavdosdaycruise.com/#/en/ οι επιβάτες θα μπορούν να εγγραφούν, ώστε να λαμβάνουν προσφορές μέσω μοναδικού κωδικού για εκπτώσεις .

Η συνεργασία αυτή είναι το επιστέγασμα άριστης συνεργασίας που οι δύο πλευρές έχουν τα τελευταία 10 χρόνια και υπόσχεται να εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των παρεχομένων συνθηκών σε επιβάτες σε αγαπημένους προορισμούς.

H Island Eco Ferries Ltd συνεργάζεται με τον κορυφαίο προμηθευτή προγραμμάτων για διαχείριση ναυτιλιακών εταιριών,από την Εσθονία την Smartbics Ou και χρησιμοποιεί το πιο συγχρονο τεχνολογικά πρόγραμμα για να πετύχει κορυφαία αποτελέσματα.

Σας περιμένουμε στο πλοίο!

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *