Εικόνες που προκαλούν απορία στους διαδρόμους της εφορίας Ρεθύμνου | ΦΩΤΟ

Shares

Εικόνες που κάνουν τον καθένα να απορεί στην εφορία του Ρεθύμνου, προκαλούν οι παρατημένες ηλεκτρονικές συσκευές που… «στολίζουν» τους χώρους της υπηρεσίας.

Τηλεοράσεις, εκτυπωτές, έγγραφα, ακόμη και καρότσια του σούπερ μάρκετ, βρίσκονται έξω από κάποια γραφεία της εφορίας σε αχρηστία και σε κοινή θέα.

Για τις ηλεκτρονικές συσκευές, η εξήγηση προφανώς είναι ότι αντικαταστάθηκε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της υπηρεσίας και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πια ένα πιο λειτουργικό εργασιακό περιβάλλον.

Η αντικατάσταση βέβαια σε δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο άμεσα όσο ο καθένας γνωρίζει στην καθημερινότητά του. Κι αυτό γιατί η γραφειοκρατική διαδικασία που χρειάζεται για να αποσυρθεί η περιουσία του δημοσίου που πλέον βρίσκεται σε αχρηστία, κινείται με ρυθμούς χελώνας.

Το πρώτο βήμα είναι το προσωπικό της υπηρεσίας να τοποθετήσει όλα αυτά τα ηλεκτρονικά είδη σε κάποιο σημείο της υπηρεσίας που να μην ενοχλείται κάποιος. Έπειτα, γίνεται καταμέτρηση, ώστε να εκδοθούν τα κατάλληλα πρωτόκολλα και να εγκριθούν. Μόλις συμβεί αυτό, η υπηρεσία καθαριότητας θα χρειαστεί να μεταφέρει τα «απορρίμματα» στην Αττική ώστε να καταστραφούν ή να ανακυκλωθούν.

Μια διαδικασία που μπορεί να χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώσπου να ολοκληρωθεί, αλλά και άκρως απαραίτητη.

Σε ό,τι αφορά τα καρότσια του σούπερ μάρκετ, το μόνο που θα μπορούσε να πιθανολογήσει κάποιος, είναι ότι κάποιος χρειαζόταν ένα… «ιδιαίτερο» μέσο μεταφοράς… Θα μπορούσε άραγε να εξηγηθεί όλο αυτό διαφορετικά;

Δείτε τις φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα)

Shares

1 comment

  1. Pingback: Γέννησε δίδυμα και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! | Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *