Δύο χρυσά αστέρια για τα Αγροκτήματα Κρήτης! | ΦΩΤΟ

Shares

Δύο μεγάλες διακρίσεις κατέκτησαν φέτος τα Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας «iTQi», που έχει έδρα στις Βρυξέλλες και αποτελεί έναν ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης της γεύσης τροφίμων και ποτών, παγκοσμίως.

ΧΡΥΣΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Τα Φρέσκα Αυγά Βιολογικής Γεωργίας και το Νωπό Κοτόπουλο Βιολογικής Γεωργίας Αγροκτήματα Κρήτης αξιολογήθηκαν για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές και βραβεύτηκαν, το κάθε προϊόν ξεχωριστά, με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (SuperiorTasteAward 2018) δύο χρυσών αστεριών.

?????

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση, αφού προέκυψαν μετά από αμερόληπτη αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, που την αποτελούν φημισμένοι σεφ και γευσιγνώστες από τις πιο αναγνωρισμένες λέσχες στην Ευρώπη.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της γαστρονομίας, της ποιότητας και της γεύσης, μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, δοκίμασαν με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής» και έδωσαν υψηλές βαθμολογίες στα Φρέσκα Αυγά και στο Κοτόπουλο για τα γευστικά χαρακτηριστικά τους.

Στην τελετή παρέστησαν ο ιδιοκτήτης της ρεθυμνιώτικης εταιρείας, Αντώνης Μανωλιτσάκης με την οικογένεια και τους συνεργάτες του, οι οποίοι παρέλαβαν συγκινημένοι και περήφανοι τα βραβεία.

Η εταιρία, πιστή στο όραμά της για παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα, ωθείται τώρα, ακόμα περισσότερο, στο να συνεχίσει πιο δυναμικά το έργο της. Να δημιουργεί πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανώτερης γεύσης, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

Πηγή: goodnet.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *