Πετάξτε πάνω από τα ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ νερά της παραλίας Βούλισμα Λασιθίου | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Να είναι καλά ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής Roman Eremenko που επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο στα ανατολικά της Κρήτης και κατέγραψε απίθανες εικόνες από την παραλία Βούλισμα

Απογείωσε το drone του πάνω από την ευρύτερη περιοχής της μαγευτικής παραλίας και μας μαγεύει με εναέρια πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί. Ξεκινώντας από την άκρη της ακτογραμμής, μας κάνει ένα μοναδικό εναέριο ταξιδάκι πάνω από μοναδικές ομορφιές της Κρήτης!

Το Ίστρον όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο τμήμα του Νομού Λασιθίου, βρίσκεται 12 χλμ ανατολικά του Αγίου Νικολάου διαθέτει 4 εξαιρετικές παραλίες οι οποίες είναι το Καραβοστάσι, ο Άγιος Παντελεήμονας, ο Πηλός και η πιο γνωστή από όλες, το Βούλισμα που μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Όσοι έχουν απολαύσει βουτιές στην παραλία που λέγεται αλλιώς και Χρυσή Άμμος δεν μπορούν να ξεχάσουν τα καταγάλανα νερά και την μοναδική αμμουδιά που την χαρακτηρίζει… Μπορεί λόγω καιρού να έχει συχνά κύμα, αλλά όταν φυσάει νοτιάς, προκείται για μία από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης!

Δείτε και εσείς τα απίθανα πλάνα και επιλέξτε το Βούλισμα για μία σας καλοκαιρινή εξόρμηση:

Shares