«Όργωσαν» το χιονισμένο οροπέδιο του Ομαλού με τζιπ, drone και φουλ αδρεναλίνη | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Τι χρειάζεσαι πραγματικά για μία αξέχαστη ημέρα μακριά από τους ρυθμούς της καθημερινότητας; Μερικοί φίλοι, ένα άκρως χειμερινό τοπίο στα ορεινά της Κρήτης και μια-δυο κάμερες να καταγράψεις όλα όσα ξεχωριστά έζησες. Έτσι, για να δούνε όλοι την αξεπέραστη χειμερινή ομορφιά της ενδοχώρας του νησιού που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με όσα κρύβει από άκρη σε άκρη του. Παράδειγμα η μονοήμερη απόδραση μιας παρέας κρητικών που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ανέβηκαν μέχρι το οροπέδιο του Ομαλού που έχει «ντυθεί» στα λευκά…

Το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διάσημους χειμερινούς προορισμούς, αποζημίωσε τους τολμηρούς φίλους που αψήφησαν την διαδρομή μέχρι τον Ομαλό, όπως και το τσουχτερό κρύο της συγκεκριμένης ημέρας. Τα πλάνα από κάμερα και drone είναι άκρως εντυπωσιακά και χωρίς δισταγμό εκφράζουμε την ζήλια μας για όσα έζησε στα ορεινά της Κρήτη η παρέα.

Τζιπάκια 4×4, πεζοπορία στις χιονισμένες πλαγιές και άφθονη ενέργεια για στιγμές αδρεναλίνης είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα σούπερ βίντεο με εναέρια πλάνα που αποθεώνουν τις ορεινές ομορφιές της Κρήτης!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο youtube  ο Νικόλας Αναστασάκης:

Shares