Γυναίκα βρήκε στο κήπο της ΔΙΚΕΦΑΛΟ δηλητηριώδες φίδι | ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Μία εικόνα που θα έκανε τους περισσότερους να το βάλουν στα πόδια, αντίκρισε μία γυναίκα στις ΗΠΑ την ώρα που καθάριζε τον κήπο της. Ένα δικέφαλο φίδι, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Η Στέφανι Μίερς πριν από λίγες ημέρες, είπε να περιποιηθεί τα φυτά της, όμως την ώρα που το έκανε είδε ξαφνικά μπροστά της ένα ερπετό με δύο κεφάλια!

Αν και οι περισσότεροι θα είχαν πανικοβληθεί και θα έτρεχαν σε ένα ασφαλές μέρος, καλώντας σε βοήθεια, η συγκεκριμένη έβγαλε το κινητό της για να βγάλει φωτογραφίες και video.

Μετά τα πόσταρε στο λογαριασμό του Virginia Wildlife Management and Control’s στο Facebook, ρωτώντας: «Πόσες είναι οι πιθανότητες να έχω βρει ένα δικέφαλο φίδι».

Ο John D Kleopfer εξήγησε πως όντως υπάρχει τέτοιο φίδι, το οποίο όμως δεν ζει για πολύ καιρό. Συνήθως είναι ακίνδυνο, αλλά αν ενοχληθεί δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί μπροστά του.

Πλέον το συγκεκριμένο ερπετό βρίσκεται στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού ζώων, ο οποίος θα προσπαθήσει να το κρατήσει σε ζωή, όσο περισσότερο γίνεται.

Δείτε το δικέφαλο φίδι [αν δεν παίζει το βίντεο πατήστε εδώ]

Πηγή: gazzetta.gr

Shares