ΡΕΘΥΜΝΟ: Η Heather είναι από την Ουαλία κι επισκέπτεται ΚΑΘΕ χρόνο την πόλη μας! Τη ρωτήσαμε τους λόγους | ΦΩΤΟ

Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντάμε ανθρώπους που επιλέγουν τον ίδιο προορισμό κάθε χρόνο. Το Ρέθυμνο είναι ο σταθερός προορισμός και για την Heather Mclaren που το επισκέπτεται εδώ και αρκετά χρόνια.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Η Heather μένει στο Cardiff που είναι η πρωτεύουσα της Ουαλίας. Βρίσκεται στη νότια ακτή της χώρας και κατοικείται από 320.000 ανθρώπους. Το Ρέθυμνο είναι μια επιλογή που έκανε μαζί με τον σύζυγό της έπειτα από κάποιες επισκέψεις που έκαναν σε διάφορα μέρη της Κρήτης.
«Υπάρχουν αξίες που αγαπάμε στο Ρέθυμνο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουμε να ερχόμαστε ξανά και ξανά», όμου αναφέρει.
«Κάτι που μας αρέσει πολύ είναι η φιλοξενία που λαμβάνουμε κάθε φορά όταν ερχόμαστε στην πόλη. Για αυτό το λόγο έχουμε φίλους που συναντάμε κάθε φορά και μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε ένα δεύτερο δικό μας σπίτι.
 
Ο καιρός είναι αρκετά θερμός κάτι που σπάνια συναντάμε στο Cardiff. Συγκεκριμένα, όταν φύγαμε από εκεί για να έρθουμε διακοπές στο Ρέθυμνο, έβρεχε και γνωρίζουμε ότι αυτόν τον καιρό θα συναντήσουμε όταν επιστρέψουμε. Στο σπίτι μας δεν έχουμε ανεμιστήρα διότι δεν χρειάζεται αφού το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου έχει κρύο και βροχές. 
Οι μήνες που φαίνεται να είναι περισσότερο θερμοί με λιγότερες βροχές τα τελευταία χρόνια είναι από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Οι ρυθμοί στο Cardiff είναι γρήγοροι αφού είναι αρκετά μεγάλη πόλη με πολύ κίνηση. Έτσι οι διακοπές στο Ρέθυμνο είναι απίστευτα ξεκούραστες και χαλαρές». 
 
Η ίδια συνεχίζει ως εξής: «Ακόμη πιο χαλαρές δείχνουν να είναι με ελάχιστη εγκληματικότητα από όσο γνωρίζουμε στον τόπο μας. Στην Κρήτη γενικά έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχει εμπιστοσύνη και οι κλοπές είναι αρκετά περιορισμένες. Αυτό είναι κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς και ακόμα περισσότερο χαλαρούς για να απολαύσουμε τις διακοπές μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *