Χαρμόσυνα νέα: Έγκυος στο 5ο παιδί του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα η νεαρή Δήμητρα Μέρμηγκα

Shares

Λένε πώς ο έρωτας δεν κοιτάει χρόνια, κάτι που ακούγεται απόλυτα ταιριαστό στην περίπτωση του γνωστού εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, και της κατά (πάρα) πολύ νεαρότερής του συντρόφου. Η Δήμητρα Μέρμηγκα δέχθηκε τα καλύτερα νέα του κόσμου από τον πελαργό, αφού είναι έγκυος!

Το ζευγάρι παρότι είναι μαζί κάποιον καιρό δεν έχει επισημοποιήσει τυπικά τη σχέση του, κάτι που θα γίνει με τον γάμο τους στο μαγευτικό Δουκάτο του Σορέντο, σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου.

Που και πότε γνωρίστηκαν η Δήμητρα Μέρμηγκα κι ο εφοπλιστής;

Το ιαπωνικό εστιατόριο Matsuhisa Athens στο γκλάμουρ περιβάλλον του Αστέρα Βουλιαγμένης είναι γνωστό κέντρο του αθηναϊκού τζετ-σετ. Ένα από τα μέρη δηλαδή που συχνάζουν ζάμπλουτοι επιχειρηματίας όπως ο Γιάννης Κούστας. Στην εντυπωσιακή του σάλα γνωρίστηκε το ζευγάρι στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016  η πρόταση γάμου έγινε από τον εφοπλιστή στη Γέφυρα των Στεναγμών. Μάλιστα το πάρτι για τους αρραβώνες τους έγινε στο Ιsland και άφησε εποχή.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα βρίσκεται, όπως μαθαίνουμε, στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ μέχρι να έρθει η ώρα του γάμου θα μπορεί να κοιτάει το αμύθητης αξίας δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο εφοπλιστής μέλλον σύζυγός της.

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *