Βρειτε μας στα Social Media

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κοίτα κάτι πόζες που παίρνουν οι σκίουροι! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

σκίουροι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Του Χρήστου Χαλκιαδάκη

Η φύση και η άγρια ζωή είναι το αγαπημένο θέμα του ταλαντούχου Ρώσου φωτογράφου Βαντίμ Τρούνοφ. Κατά τη διάρκεια των αποστολών του στα δάση έχει έρθει σε επαφή με σκίουρους ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, οι σκίουροι δείχνουν μία ιδιαίτερη αδυναμία να ποζάρουν στον φακό όταν νιώθουν ασφαλή, όπως διαβάσαμε στο Bored Panda.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε πρόσφατα ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμετα τα μικροκαμωμένα θηλαστικά να κάνουν ό,τι δεν μπορείτε να φανταστείτε: να φτιάχνουν χιονάνθρωπο, να βγάζουν φωτογραφίες πουλιά, να παίζουν… μπάσκετ ή βόλεϊ με καρύδια!

Τα φαινόμενα, ωστόσο, απατούν. Μέσα στον χειμώνα (οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες), η τροφή σπανίζει μέσα στο δάσος και οι πεινασμένοι σκίουροι την αναζητούν όπως-όπως. Ουσιαστικά θα πρέπει να δώσουν μάχη για το ποιος θα πάρει τελικά το καρύδι ή άλλους καρπούς που εντοπίζουν. Ο Βαντίμ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, και για αυτόν τον λόγο αφήνει τροφή στο ξέφωτο, προκειμένου να καταφέρει να φωτογραφίσει τους σκίουρους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του εδώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ