Ένας χρόνος Daynight.gr και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που μας κάνατε αυτό που είμαστε: Το Νο 1 site του Ρεθύμνου!

Shares

Συνήθως όταν μια νέα προσπάθεια κλείνει έναν χρόνο ζωής, ακολουθεί ο εορτασμός. Κι αυτό εδώ το άρθρο,  εορταστικό χαρακτήρα έχει: η συντακτική ομάδα του Daynight.gr γιορτάζει τον ένα χρόνο παρουσίας της στο διαδίκτυο και θελήσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με ένα ιδιότυπο πάρτι με την παρέα μας, δηλαδή με όλους εσάς.

Κι αυτό δεν είναι ένα απλό κοπλιμέντο. Εσείς είστε η παρέα μας και χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να στηθεί το γλέντι που έχουμε την δυνατότητα να στήσουμε σήμερα. Γλέντι πραγματικό, τρικούβερτο, με μια αίσθηση Κρητικής ιδιαιτερότητας και με μισό εκατομμύριο σχεδόν καλεσμένους.

Δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Τον προηγούμενο μήνα (Αύγουστος 2017), το Daynight.gr επισκέφθηκαν περισσότεροι από 430.000 μοναδικοί χρήστες. Επαναλαμβάνουμε: ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Αυτό σημαίνει ότι 430.000 διαφορετικοί αναγνώστες μπήκαν στη σελίδα μας για να περιηγηθούν στο περιεχόμενό της ενώ οι συνολικές προβολές σελίδας έφτασαν μια ανάσα από τα 2 εκατομμύρια. Τίποτα από τα παραπάνω δεν βγαίνει από το μυαλό μας και κανένας αριθμός δεν «φουσκώνεται» ή παραποιείται. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε στη δημοσιότητα τους αριθμούς από τα Google Analytics, το μοναδικό έμπιστο εργαλείο που καταγράφει επίσημα την επισκεψιμότητα κάθε ιστοσελίδας. Για κάθε ενδιαφερόμενο:

 

Ο αριθμός αυτός, φάνταζε απλησίαστος όταν ξεκινήσαμε. Μιλάμε για ένα περιφερειακό μέσο, άλλωστε, που δύσκολα μπορεί να χτυπήσει τέτοια νούμερα. Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε πως στον πρώτο μήνα λειτουργίας μας, τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή, είχαμε περίπου 66.000 μοναδικούς αναγνώστες.

Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε;

Το Daynight.gr από την πρώτη στιγμή είχε οριοθετήσει ξεκάθαρα την ταυτότητά του: ένα τοπικό μέσο, με πυρήνα του το πανέμορφο Ρεθυμνάκι, το οποίο όμως λόγω της φύσης του μέσου (διαδίκτυο) δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του σε όλα όσα συμβαίνουν σε ευρύτερο επίπεδο. Το μοτό που βρίσκεται κάτω από το λογότυπό μας, το «Ρέθυμνο | Κρήτη | Ελλάδα |Κόσμος», δεν το σκεφτήκαμε τυχαία. Με το Ρέθυμνο και την Κρήτη στην καρδιά και στο πρώτο πλάνο του ενδιαφέροντός μας, δεν παραλείπουμε να ρίχνουμε ματιές σε όλα εκείνα που συμβαίνουν στη χώρα, στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο ολόκληρο.

Πάντοτε με μια θετική ματιά, αποφεύγοντας τη μιζέρια και την μουντίλα των καιρών, εστιάζουμε στα πρόσωπα, στα μέρη και στα γεγονότα που έχουν να αφηγηθούν ωραίες ιστορίες κι έχουν να μας αφήσουν ένα θετικό πρόσημο, μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.

Χωρίς καμιά διάθεση να σας κοροϊδέψουμε με ψευδείς ειδήσεις, χωρίς παραπλανητικούς τίτλους κι έχοντας ΠΑΝΤΑ στο μυαλό μας πως εδώ μέσα θα μπαίνετε για να φύγετε με χαμόγελο, με ιδέες, με γνώσεις ή με θετικό προβληματισμό.

Συνεντεύξεις, αφιερώματα, κουίζ, διαγωνισμοί, παρουσίαση αξιόλογου υλικού που σχετίζεται με την Κρήτη και όχι μόνο, ειδήσεις, πρωτότυπη διαφημιστική προβολή σε εκείνους που πίστεψαν στις δυνατότητες και στη διαφορετικότητά μας…

Η ομάδα του Daynight.gr, νέοι στην ταυτότητα αλλά κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή: η Ξένια, η Μαριάννα, η Ιωάννα, η Νάντια, ο Αντώνης, ο Νίκος, ο Ντίνος και κυρίως η ψυχή αυτής εδώ της προσπάθειας, ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Ο άνθρωπος που πριν από ένα χρόνο οραματίστηκε τη μετεξέλιξη ενός απλού, προσωπικού blog σε μια ιστοσελίδα που θα κατακτήσει την κορυφή του Ρεθυμνιακού διαδικτύου. Όχι για να πλουτίσει, ούτε για να ικανοποιήσει κάποιο είδος ματαιοδοξίας. Του αρκεί ο τόπος του να έχει ένα μέσο που θα ξεφεύγει από τον τρόπο σκέψης των παραδοσιακών Μ.Μ.Ε, ένα μέσο που θα γίνει η καλύτερη παρέα για κάθε Ρεθυμνιώτη, για κάθε Χανιώτισσα, κάθε Ηρακλειώτισσα και όπου γης Κρητικό. Μεράκι κι όραμα, με δυο λέξεις.

Το κατάφερε και πλέον, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κοιτάζουμε προς τις υψηλότερες κορυφές. Μαζί με εσάς, το πιστό κι απαιτητικό παρεάκι μας, θα τις κατακτήσουμε!

ΥΓ: Μιλώντας για παρέες… Η εποχή του διαδικτύου επιτάσσει τη δημιουργία μιας αίσθησης κοινότητας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μονάχα μέσα από την παρουσία ενός μέσου στο Facebook. Σας περιμένουμε όλες κι όλους να μπείτε εδώ για να  μεγαλώσετε αυτήν την κοινότητα, αυτήν την παρέα. Να μας δώσετε ιδέες, να μας ασκήσετε κριτική και -γιατί όχι- για να μας λέτε που και που και κάνα μπράβο. Κι επειδή σας μιλήσαμε προηγουμένως για τους καλούς φίλους και τους καλούς λογαριασμούς, σας παραθέτουμε ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η διάδραση του Daynight.gr στο Facebook είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο site της Κρήτης (βλ. στήλη «Engagement This Week).

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας 🙂

Τα καλύτερα έρχονται…

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Daynight.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *