Δείτε το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο για το οποίο μιλάει όλη η Κρήτη! | ΦΩΤΟ

Shares

Είναι γνωστό πως στην Χερσόνησο της Κρήτης αφθονούν τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία και γενικότερα οι ποιοτικές τουριστικές υποδομές. Κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες του νησιού μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την διαμονή τους σε μονάδες που ικανοποιούν κάθε τους επιθυμία και γούστο. Ωστόσο, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία την συγκεκριμένη οικονομική περίοδο για την χώρα, είναι το άνοιγμα νέων τέτοιων επιχειρήσεων που θα δώσουν νέα ώθηση στην τοπική κοινωνία και νέες θέσεις εργασίας. Το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Καλουτσάκη «ABATON», είναι λοιπόν μία από αυτές τις τουριστικές επιχειρήσεις που όχι απλά άνοιξε, αλλά ξεχωρίζει…

Η ξενοδοχειακή μονάδα ΑΒΑΤΟΝ, είναι το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της οικογένειας Καλουτσάκη και το όγδοο του ομίλου που κάνει πλέον τη διαφορά στην Χερσόνησο αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Μια μονάδα με ιδιωτικές καμπάνες (η καθεμιά την πισίνα της) που εξασφαλίζει την απόλυτη χαλάρωση και την ιδιωτικότητα σε ένα μοναδικό τοπίο που έχει θέα ανατολή και δύση! Με τέσσερα θεματικά εστιατόρια υψηλού επιπέδου που ανάμεσα τους ξεχωρίζει το κρητικό που έχει στηθεί με απόλυτη σύνδεση με την παράδοση και τα αγνά κρητικά προϊόντα!

Ένα ακόμη ξενοδοχείο «στολίδι» που περιμένει χιλιάδες επισκέπτες που θα αναζητήσουν τις ονειρεμένες τους διακοπές στο νησί της Κρήτης… Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και πάρτε μια γεύση από τους εξαιρετικούς χώρους της τουριστικής μονάδας που κερδίζει ήδη τα πιο θετικά σχόλια του κόσμου.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *