Το Ρέθυμνο μέσα από τα μάτια της Γιαγιάς και του Παππού! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Αρκούν μόλις λίγα λεπτά για να νιώσεις την «μαγεία» που εκπέμπει η Κρήτη; Προφανώς είναι δύσκολο, αλλά ορισμένα από τα αμέτρητα βίντεο που βλέπουμε στο ίντερνετ και είναι αφιερωμένα στο νησί, είναι τόσο ποιοτικές παραγωγές που μας αγγίζουν και ξεσηκώνουν τις αισθήσεις μας.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Η Κρήτη είναι ένας τόπος ευλογημένος και αυτό το αναγνωρίζουν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται να απολαύσουν το νησί κάθε καλοκαίρι. Μαγευτικές παραλίες, στοιχεία της τοπικής παράδοσης και στιγμές αυθεντικής φιλοξενίας συνθέτουν έναν τόπο που κερδίζει τις εντυπώσεις όλων όσων τον επισκέπτονται.

Σε ένα από αυτά τα άκρως προσεγμένα βίντεο, ο Πέτρος Νικολιντάης  με την αφήγηση της Ελένης Νικολιντάη, αποτυπώνονται μοναδικά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις και των δύο από την ευτυχισμένη παιδική ηλικία που είχαν στην Κρήτη και τους συντροφεύει νοερά μέχρι και σήμερα που έχουν πια μεγαλώσει.

Ένα μικρό φιλμ που απαρτίστηκε και από τις διηγήσεις του παππού και της γιαγιάς τους που θυμούνται την Κρήτη μιας άλλη εποχής που έχει αλλάξει πλέον εντελώς…

Δείτε το βίντεο και απολαύστε την πιο όμορφη εκδοχή του νησιού:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *