Γνωστή εταιρεία ζητάει δοκιμαστές σοκολάτας με 11 ευρώ την ώρα! | ΦΩΤΟ

Shares

Πώς θα σου φαινόταν να δουλεύεις δοκιμάζοντας σοκολάτες;  Μάλιστα αν κάποιος σου έλεγε πως θα πληρώνεσαι με για 11 Ευρώ την ώρα για να γίνεις δοκιμαστής σοκολάτας τι θα έκανες;

Εμείς νομίζουμε πως ίσως βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων μας! Γιατί το παραπάνω σενάριο γίνεται αληθινό, αφού αυτή είναι αγγελία που έχει αναρτήσει Mondelez International, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo.

Υπάρχει δουλειά που λέγεται «Δοκιμαστής σοκολάτας»;

Η εταιρεία άνοιξε 4 νέες θέσεις εργασίας, με δύο από αυτές να είναι των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Και όπως σου είπαμε δίνει 11 δολάρια την ώρα. Φυσικά η εργασία είναι μερικής απασχόλησης, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα. Πληρώνουν όμως ένσημα κανονικά!

Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επίσης και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας» -πέρα φυσικά από την ικανότητα να διακρίνουν γεύσεις και να είναι αποδοτικοί και ομαδικοί στη δουλειά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και έλαβε πάνω από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα. Πάντως, η συγκεκριμένη θέση εργασίας κατέχει την 5η θέση σε αυτές που έχουν δει περισσότερο οι χρήστες του LinkedInΝομίζουμε όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.

Που κάνουμε αίτηση;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *