Κι όμως! Ο παράδεισος βρίσκεται στην Κρήτη! ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Δεν υπάρχει επισκέπτης της Κρήτης που να έχει ψάξει τις ομορφότερες γωνιές του νησιού πριν φθάσει και να μην έχει δει εικόνες από την Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στα δυτικά του Νομού Χανίων. Το τοπίο σε αυτή τη δυτική ακτή της Κρήτης είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και δικαιολογημένα αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για όσους επιλέγουν το νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε στα νερά που χαρακτηρίζουν την λιμνοθάλασσα, οι χρυσές και ροζ αποχρώσεις της αμμουδιάς από άκρη σε άκρη των παραλιών και τα ζεστά ρηχά νερά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν το Μπάλο ανάμεσα σε τόσες άλλες περιοχές της Κρήτης αλλά και της Μεσογείου Θάλασσας ευρύτερα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χαρακτηρισμός του Μπάλου ως επίγειου «παράδεισου» της Δυτικής Κρήτης από τους περισσότερους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που έχουν απολαύσει εκεί μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και φυσικής ομορφιάς κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Ένας από τους χιλιάδες αυτούς τυχερούς, απογείωσε το drone του πάνω από την λιμνοθάλασσα και μας χαρίζει ένα σούπερ βίντεο με εναέρια πλάνα που αποθεώνει τον Μπάλο και την φυσική ομορφιά του τοπίου στις δυτική ακτογραμμή της Κρήτης. Δείτε το βίντεο και αφεθείτε για λίγα λεπτά στην μεσογειακή μαγεία του τοπίου:

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *