Μπάλος & Γραμβούσα: Τα αδιαμφισβήτητα τουριστικά «διαμάντια» της Κρήτης | Drone ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ποιος δεν έχει βρεθεί στη συγκεκριμένη «γωνιά» της Κρήτης και δεν έχει πιστέψει πως βρίσκεται σε έναν επίγειο παράδεισο; Ο Μπάλος και η Γραμβούσα είναι δύο φυσικά τοπία με μαγευτικά χρώματα, χρυσή αμμουδιά και ασύγκριτα καθαρά νερά που κάθε καλοκαίρι εντυπωσιάζουν χιλιάδες τουρίστες που τα επιλέγουν για τις βουτιές τους.

Είναι ο απόλυτος προορισμός για μονοήμερη εκδρομή που θα μείνει αξέχαστη και θα προσφέρει την ευκαιρία για τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές φωτογραφίες!

Στο βορειοδυτικό άκρο του Νομού Χανίων το τοπίο θυμίζει σκηνή από ταινία φαντασίας όπου κυριαρχεί το γαλάζιο ουρανού και θάλασσας. Αυτό το γαλάζιο των νερών, η ξεχωριστή λιμνοθάλασσα του Μπάλου και το ιστορικό φρούριο της Γραμβούσας απαρτίζουν μία περιοχή που δικαιολογημένα περιγράφεται από αρκετούς ντόπιους και ξένους ως το «διαμάντι» της Κρήτης.

Δύσκολο να αποτυπωθεί η μοναδική αυτή ομορφιά που έχουν ζήσει από κοντά αμέτρητοι επισκέπτες, αλλά ορισμένα βίντεο «απογειώνουν» τις αισθήσεις και μας μεταφέρουν για λίγο νοερά μέχρι εκεί χαρίζοντάς μας μοναδικές εικόνες. 

Δείτε την παρακάτω σύντομη παραγωγή και απολαύστε Κρήτη:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *