Μπαλί: Η τιρκουάζ «ριβιέρα» του Ρεθύμνου με τις ασύγκριτες παραλίες! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Όποιος δεν έχει αφεθεί στους χαλαρούς ρυθμούς και την απόλυτη μεσογειακή ομορφιά στο Μπαλί Ρεθύμνου, δεν μπορεί να αντιληφθεί τον ενθουσιασμό όσων το έχουν ζήσει. Πρόκειται για μία πανέμορφη περιοχή στη Βόρεια Κρήτη όπου οι διαδοχικές πεντακάθαρες παραλίες γύρω από το χωριό εντυπωσιάζουν και η «δαντελωτή» ακτή προσφέρει μοναδική θέα στον κόλπο.

Η εύκολη πρόσβαση, η ιδιαίτερη οργάνωση των ακτών και η προστασία από τους ανέμους είναι στοιχεία που κάνουν το Μπαλί έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης…

Οι παραλίες Λιβάδι, Βαρκότοπος, Λιμάνι και Καραβοστάσης είναι βέβαιο πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών επισκεπτών καθώς αποτυπώνουν απόλυτα την αυθεντική μεσογειακή ομορφιά και συνδυάζουν ιδανικά το τοπίο της περιοχής με έναν βυθό γεμάτο ενδιαφέρον που περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Οπωσδήποτε η χαλάρωση στις παραλίες θα πρέπει να συνδυαστεί με υποθαλάσσια «βόλτα» με μάσκα που θα απογειώσει τις αισθήσεις όσων αγαπάνε την θαλάσσια ζωή και τον βυθό!

Μία πρόσφατη παραγωγή που δημοσιεύτηκε στο youtube μας παρουσιάζει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την αυθεντική ομορφιά του κρητικού τοπίου στο Μπαλί. Δείτε το παρακάτω βίντεο και απολαύστε:

 

Shares

 

3 comments

  1. Pingback: Έχει και η Ελλάδα το Μπαλί της στην Κρήτη | Koumoundouros Voice

  2. Pingback: Πνίγηκε γυναίκα σε παραλία του Ρεθύμνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *