ΑΤΑΧΤΟΙ

Κρήτη: Οι ΑΤΑΧΤΟΙ μαζεύουν λεφτά για να επισκευάσουν παιδικά δωμάτια στα πλημμυρισμένα σπίτια!

Shares

Τo Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Χερσονήσου, δεν θα μπορούσε να μην ευαισθητοποιηθεί και να μη λάβει μέρος στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στα σπίτια των πληγεισών οικογενειών. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία αλλά και άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου έδειξαν ήδη την αλληλεγγύη τους και απέδειξαν ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Για αυτό τον λόγο, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Χερσονήσου, οργανώνοντας ειδική καμπάνια μέσω του give a fund, με στόχο να βοηθήσουμε όσες περισσότερες οικογένειες επλήγησαν ολοκληρωτικά.

Η καμπάνια αφορά την ανακαίνιση παιδικών δωματίων στις οικογένειες αυτές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη προσπάθεια μας στο: https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/ataxtoi-kriti

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 1.200 ευρώ, ενώ ο τελικός στόχος της καμπάνιας είναι τα 9.000 ευρώ:

Ως Εθελοντικό Σωματείο, από το 2018, έχουμε δημιουργήσει το Project ‘’Ανακαινίσεις παιδικών δωματίων’’  και έχουμε καταφέρει έως σήμερα να ανακαινίσουμε πέντε (5) παιδικά δωμάτια και να δώσουμε χαρά σε οκτώ παιδιά και τις οικογένειές τους.

Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε τους συνανθρώπους μας προωθώντας τη καμπάνια μας !!

 

Ο στόχος μας

Ξεκινάμε με στόχο να ανακαινίσουμε τέσσερα παιδικά δωμάτια και ευχή μας είναι να καταφέρουμε, με την βοήθειά σας, να ανακαινίσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Στα παιδικά δωμάτια θα κάνουμε πλήρη ανακαίνιση, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουμε τα σπίτια των οικογενειών με είδη που σχετίζονται με βασικές ανάγκες και καταστράφηκαν από την πλημμύρα, όπως έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά.

Πιο αναλυτικά, θα στηρίξουμε τέσσερις οικογένειες, μία πενταμελή και τρεις τριμελείς, με μικρά παιδιά που τα σπίτια τους βρίσκονται στις περιοχές των Γουβών και Γουρνών και έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές, έχοντας χάσει ολόκληρη την περιουσία τους.

Οι άνθρωποι στα συγκεκριμένα σπίτια βίωσαν κάτι που πραγματικά κανένας μας δεν θα ήθελε να το ζήσει και ευτυχώς δεν υπήρχε απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Ούτε το 1/10 από αυτά που είδαμε όταν πήγαμε μετά τις πλημμύρες δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ήταν τα σπίτια πριν τις καταστροφικές πλημμύρες.

Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε ένα και να καταφέρουμε να επιστρέψει σε αυτούς τους ανθρώπους και τις μικρές ψυχές το χαμόγελο και η ηρεμία.

Δεν έχει σημασία ποσό μεγάλη είναι η βοήθεια που θα δώσετε, σημασία έχει ότι βοηθάτε !!! Σας θέλουμε στο πλευρό μας και να γίνεται και εσείς κομμάτι της προσπάθεια μας, βάζοντας και εσείς δικό σας λιθαράκι. 

 

Γνωρίστε μας στις παρακάτω πηγές αναζήτησης :

Site : www.ataxtoi.gr  / Facebook – Instagram –Youtube : ataxtoi

Με την δική σας βοήθεια, όταν ο πρώτος στόχος των 9000€ καλυφθεί, θα έχουμε την δυνατότητα για τον δεύτερο στόχο που είναι η ενίσχυση και άλλων οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *