Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ξεκίνησε ο 3ος αγώνας ορειβατικού σκι «Pierra Creta» στον Ψηλορείτη! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΕντυπωσιακά ξεκίνησε η 3η διοργάνωση Pierra Creta, όπως ήταν αναμενόμενο από τους γεμάτους ενέργεια διοργανωτές. Ο νοτιότερος αγώνας ορειβατικού σκι της Ευρώπης που πλέον έχει γίνει θεσμός στην Κρήτη και αυτή τη φορά έφθασε τις 140 συμμετοχές από 8 διαφορετικές χώρες, σήμερα το πρωί ήταν «αφιερωμένος» στην νέα γενιά σκιέρ και φίλων του βουνού!

Δεκάδες νεαρά παιδιά από τις γύρω περιοχές απόλαυσαν μαθήματα σκι, οι λίγο πιο έμπειροι έδειξαν τις εντυπωσιακές για την ηλικία τους ικανότητες και τέλος την παράσταση έκλεψαν ορισμένοι «μπόμπιρες» που κατέβαιναν την πλαγιά καλύτερα και από αρκετούς ενήλικες πρωτάρηδες! Η σημερινή 1η παιδική συνάντηση χιονοδρομίας ήταν πραγματικά η ευχάριστη «νότα» της διοργάνωσης και πέρα από την σπάνια εμπειρία που χάρισε σε όσους νέους συμμετείχαν, γέμισε με ικανοποίηση και ελπίδες και όλους τους μεγαλύτερους που αύριο παίρνουν σειρά στον επίσημο αγώνα!

Οι συνθήκες καιρού που ήταν ιδανικές, βοήθησαν να παρευρεθεί πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας και να κυλήσουν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Αύριο η συνέχεια με τους ενήλικες, έμπειρους σκιέρ που θα ανταγωνιστούν με πάθος στις χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap