Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Θηριώδες κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι της Σούδας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η άφιξη κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά.

Σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου έκανε την άφιξή του στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Riviera, το οποίο μάλιστα θεωρείται και ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα των τελευταίων 50 ετών.

Το πλοίο έφτασε για πρώτη φορά φέτος στα Χανιά από το Μαυροβούνιο, ενώ θα αναχωρήσει το απόγευμα για Σαντορίνη, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Το Riviera μεταφέρει 723 επιβάτες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το θηριώδες κρουαζιερόπλοιο:

 

 

Το ΣΚ που μας πέρασε άλλα 2 κρουζιερόπλοια έδεσαν στη Σούδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Silver Spirit που έδεσε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Σούδας. Το πλοίο με προηγούμενο σταθμό την Σαντορίνη, μεταφέρει 535 επιβάτες, οι οποίοι με πούλμαν επισκέφθηκαν τα Χανιά, σύμφωνα με τα haniotika-nea.

Την Κυριακή ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο επισκέφθηκε τα Χανιά. Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Azura που έδεσε και πάλι στο λιμάνι της Σούδας.

Δείτε τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων του Ιουλίου:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version