Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Φωτογραφίες από την συναυλία συμπαράστασης προς τους πληγέντες της Αττικής | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ρέθυμνο στέκεται κοντά στους πυρόπληκτους της Αθήνας, απόδειξη η συναυλία συμπαράστασης που πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μέτωπο του λιμανιού με σκοπό την συλλογή χρημάτων.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Η φονική αυτή πυρκαγιά με τόσες απώλειες ζωών, αποτέλεσε ένα γεγονός που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, έτσι το Ρέθυμνο με τη σειρά του, έκανε κάποιες σημαντικές προσπάθειες για να απαλείψει, έστω και στο ελάχιστο τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που έμειναν στη ζωή, ενώ έχασαν ανθρώπους και σπίτια.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Νίκου Μαρκαντώνη, ενώ συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου, καθώς και καλλιτέχνες από το Ρέθυμνο. Ο Λευτέρης Τζαγκαράκης, ο Ανδρέας Μπικάκης και ο Γιώργος Βογιατζάκης τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική για το κοινό αφιλοκερδώς και δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο Νίκος Μαρκαντώνης ανέφερε ότι μετά από τέτοια τραγικά γεγονότα οφείλουμε να βοηθήσουμε, ως πολίτες που είμαστε. Με αυτό τον τρόπο οι παρευρισκόμενοι πλησίαζαν ένα διάφανο κουτί που βρισκόταν μπροστά από το συναυλιακό χώρο και τοποθετούσαν ένα ποσό που συμφωνούσε με τη διάθεση και την οικονομική ευχέρεια του καθένα.

Ο Γιώργος Μαρινάκης, δήμαρχος Ρεθύμνου, έδωσε το παρών, ενώ ευχαρίστησε τον Νίκο Μαρκαντώνη για την ιδέα του, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση και δημιούργησαν μια ξεχωριστή βραδιά μνήμης και αλληλεγγύης. Παράλληλα, ανέφερε ότι: “Το Ρέθυμνο από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα τη συμπαράσταση και τη συμπάθειά του προς τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας στην Αττική, ενώ σε κάθε ευκαιρία οι πολίτες αποδεικνύουν τα αισθήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαρινάκης, ανέφερε ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει όσο μπορεί, άλλωστε όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά. Άλλωστε, όπως τόνισε, “Σημασία έχει ότι μια κοινωνία δραστηριοποιείται και αντιλαμβάνεται τα μηνύματα των καιρών, έτσι όσο μένουμε ενωμένοι και δείχνουμε αλληλεγγύη, τότε μόνο μπορούμε να επουλώσουμε και τις μεγάλες πληγές.”

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συνεχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ζεστή ανοικτή αγκαλιά για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να δώσουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, συντροφεύοντας με τις φωνές και τα μουσικά τους όργανα την όμορφη βραδιά αλληλεγγύης.

[Best_Wordpress_Gallery id=”31″ gal_title=”Συναυλία αλληλεγγύης Ρέθυμνο”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ