Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Όταν ο …αντιεπαγγελματισμός χτυπάει «κόκκινο» | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μία απίστευτη και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά λαμβάνει χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, στην πόλη μας θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Καθημερινή είναι πλέον τους καλοκαιρινούς μήνες, η επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών του τόπου μας εκτός των ειδικών χώρων που έχουν διαμορφωθεί για τα ξενοδοχεία. Οδηγοί λεωφορείων σταματούν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, ενώ ακριβώς απέναντι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να αποβιβάσουν και να επιβιβάσουν τους πελάτες των ξενοδοχείων με ασφάλεια.

Δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους πεζούς από τη μία να επιχειρούν να περάσουν απέναντι και συγχρόνως τους οδηγούς να προσπαθούν να προσπεράσουν το λεωφορείο και να εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας την ώρα που έρχονται από την άλλη κατεύθυνση άλλοι οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Και φυσικά δημιουργείται το ερώτημα: Γιατί να έχει παραχωρηθεί χώρος στάθμευσης στα ξενοδοχεία, αν οι οδηγοί δεν τον χρησιμοποιούν; Αφού επιλέγουν να δημιουργούν μποτιλιάρισμα και να θέτουν σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιες αρχές να πάρουν πίσω την παραχώρηση και να επιστρέψουν το χώρο στους πολίτες και τους επισκέπτες, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες αδυνατούν να βρουν μία θέση στάθμευσης;

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap