Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης: Έξοδος για ψώνια και παραλία λόγω καλού καιρού | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
18 Οκτωβρίου 2025 - 16:20

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο Αναστάσιος Σαραντινάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης από το 2019. Έχει συνεργαστεί με τα Kingsport και Alanasports, καλύπτοντας αθλητικά και τοπικά θέματα. Από τον Απρίλιο του 2025 είναι αρχισυντάκτης στο DayNight.gr, όπου συντονίζει τη δημοσιογραφική ομάδα, επιμελείται την ύλη και διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ο εξαιρετικός καιρός άλλαξε το σκηνικό και έδωσε ανάσα στην αγορά

Ο εξαιρετικά καλός καιρός που επικρατεί στην περιοχή, είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει πολύς κόσμος στο κέντρο της πόλης σήμερα. Η ατμόσφαιρα θύμιζε έντονα μέρες ανοιξιάτικες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να εκμεταλλευτούν τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο, βγαίνοντας έξω.

Το φαινόμενο αυτό, παρατηρήθηκε σε όλο το μήκος του κέντρου. Τα καταστήματα και τα μαγαζιά γέμισαν από κόσμο, που έκανε τη βόλτα του και, φυσικά, τα ψώνια του.

Κίνηση στην αγορά και στα καταστήματα στο κέντρο της πόλης

Η κίνηση στην αγορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί μια σημαντική «ανάσα» στους εμπόρους, οι οποίοι είδαν τον τζίρο τους να ανεβαίνει.

  • Η «ανάσα» της αγοράς: Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν τη βόλτα τους στους κεντρικούς πεζόδρομους, ψάχνοντας ευκαιρίες. Τα καφέ, επίσης, γέμισαν ασφυκτικά από πολίτες που ήθελαν να απολαύσουν τον καφέ τους κάτω από τον ήλιο.
  • Στην παραλία: Ταυτόχρονα, πολλοί άλλοι επέλεξαν να κινηθούν προς τις παραλίες, οι οποίες επίσης είχαν αρκετό κόσμο. Εκεί, πολλοί έκαναν ηλιοθεραπεία και κάποιοι τόλμησαν ακόμα και βουτιές, εκμεταλλευόμενοι τις καλές θερμοκρασίες της θάλασσας.

Αλλαγή σκηνικού: Ο καλός καιρός ως κινητήριος μοχλός

Το γεγονός πως ο καλός καιρός παραμένει, λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός για την κοινωνική και εμπορική ζωή του κέντρου της πόλης. Βλέπουμε, δηλαδή, πως η καλή διάθεση και η έξοδος του κόσμου επηρεάζει θετικά και την τοπική αγορά.

Η εικόνα του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη, καθώς η πλατεία, οι δρόμοι, αλλά και οι παραλίες γέμισαν από κόσμο που αναζητούσε λίγη ξεγνοιασιά και χαλάρωση.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ