Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Φρίκη: Πιτ-μπουλ όρμησε σε δεμένο σκυλί! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το βίντεο που ακολουθεί δεν αποτελεί απόδειξη για το πόσο επικίνδυνα είναι τα πιτ-μπουλ αλλά για το πόσο ασυνείδητοι ιδιοκτήτες σκύλων κυκλοφορούν εκεί έξω.
Όπως διαβάζουμε, ο Τανκ, ο σκύλος που δέχθηκε την επίθεση βρισκόταν δεμένος όπως συνήθως στη βεράντα της αυλή τους.
Για κακή του τύχη, όμως, ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε, παρότι γνώριζε ότι το κατοικίδιό του είναι τρομερά άγριο και επικίνδυνο, δεν είχε φροντίσει να το πάει βόλτα με λουρί.
Το αποτέλεσμα; Ο Τανκ παραλίγο να χάσει το μισό του στόμα από την επίθεση ενώ φαίνεται ότι γλίτωσε τη ζωή του από καθαρό θαύμα.
Δυστυχώς, μετά τη μήνυση το πιτ-μπουλ έπρεπε να θανατωθεί. Το κρίμα όμως βρίσκεται όλο στον ιδιοκτήτη του που όχι μόνο δεν το μεγάλωσε σωστά αλλά παράλληλα δεν φρόντισε να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για ένα σκυλί με τόσο επιθετικές διαθέσεις.

Δείτε την φρικιαστική επίθεση του πιτ-μπουλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version