Βρειτε μας στα Social Media
 

Χωρίς κατηγορία

5 ονόματα μωρών που προβλέπεται να είναι τα πιο διάσημα για το 2020

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η εύρεση του καλύτερου ονόματος για το μωρό σου δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Μάλιστα είναι μάλλον μία από τις μεγαλύτερες και με πολλές παγίδες απόφαση που θα πάρεις κατά την εγκυμοσύνη. 

Για κάποιους αυτό είναι πολύ εύκολο – έχουν  ήδη σκεφτεί το όνομα από πριν, η συμφωνήσανε ότι θα πάνε με το παραδοσιακό τρόπο –  θα δώσουν το όνομα της μαμάς η τον μπαμπά τους στο παιδί. 

Αυτοί που δυσκολεύουν να βρουν το κατάλληλο όνομα έχουν ήδη ψάξει παντού – ακόμα και στις εφημερίδες, παίζοντας εικονικά παιχνίδια, βλέποντας ταινίες…

Για αυτό το λόγο το BabyCenter την πρωτοπόρα αρχή σε ονόματα παιδιών με μία βάση δεδομένων με πάνω από 260.000 ονόματα και με πάνω από 20 χρόνια πλούτο δεδομένων με τις τάσεις για την επιλογή ονόματος των μωρών κάθε χρόνο κάνει  τις προβλέψεις του καλύτερου εμπνευσμένου ονόματος για μωρά διασημοτήτων που θα είναι τελείως της μόδας τα επόμενα χρόνια.

Από ήρωες εικονικών ταινιών σε μουσικές ιδιοφυΐες , η μεγάλη λίστα του Babycenter με τα 25 εμπνευσμένα ονόματα μωρών κοριτσιών διασημοτήτων και 25 ονόματα μωρών αγοριών διασημοτήτων που προβλέπεται να είναι τα πιο συχνά μέσα στο 2020 , θα σας βοηθήσουν να βρείτε το καταλληλότερο όνομα για το νέο μέλος της οικογένειά σας. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για όλους εσάς που θέλετε να δώσετε ένα ιδιαίτερο όνομα στο παιδί σας και βέβαιος έχετε την μαμά η τον μπαμπά (δηλαδή την γιαγιά η τον παππού του παιδιού σας ) που υποστηρίζουν και αυτή την απόφαση.

Έτσι χωρίς πολύ ντόρο, εδώ σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα εμπνευσμένα ονόματα μωρών διασημοτήτων που μας άρεσαν περισσότερα από την λίστα  και πιστεύομαι προβλέπεται να είναι το πιο συνηθισμένα για το 2020.

 

Ivy 

Αυτό το όνομα κοριτσιού , το οποίο είναι καινούργιο στην λίστα με τα πρώτα 100 ονόματα μωρών , είναι εμπνευσμένο από την κόρη της Beyonce και του Jay-z, Blue Ivy είναι επίσης πιθανότατα από το όνομα της κόρης , στο TLC’s counting on stars, Jessa Duggar Seewald και του Ben Seewald που γεννήθηκε τον Μάιο του 2019. 

Rose

Από το μοντέλο της Victoria Secret , Rosie Huntington –Whiteley, και της κόρης του τραγουδιστή Adam Levine με το μοντέλο Behati Prinsloo μπορεί να προκύπτει η έμπνευση πίσω από την οποία πηγάζει η τάση για αυτό το όνομα- το οποίο κερδίζει σε επιλογή διαρκώς σαν μεσαίο όνομα

Winter

Το μοναδικό όνομα του γιού της τραγουδίστριας Alanis Morisette, Winter Mercy , που  γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2019, θα μπορούσε να έχει σχέση με το πήγαινε έλα στην τάση για χρήση του ονόματος αυτού σε κορίτσια 

Phoenix

Η κόρη της τραγουδίστριας country Angaleena Presley και του μουσικού παραγωγού Jordan Powel , Phoenix Joeleena Jean Powell, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτή την τάση

 Freddie

Η ταινία που έσπασε τα ταμεία, Bohemian Rhapsody , έχει προκαλέσει πάταγο πέρα από την μεγάλη οθόνη και έχει αποτελέσει έμπνευση μεγάλου μεγέθους για γυναικεία ονόματα (επίσης προφέρεται Freddy). Το όνομα ήταν πολύ διάσημο στην εποχή του 70 και οπότε φενετε θα γίνει πάλι της μόδας.

 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap