Διαφήμιση

O Κωνσταντίνος Αργυρός πιο ερωτευμένος από ποτέ-Δείτε ποια του έκλεψε την καρδιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν είναι μυστικό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, που οδηγεί στο Fantasia live στο οποίο προκαλεί τον πανικό που μόνο εκείνος γνωρίζει. Έτσι, ο ίδιος όπως όλα δείχνουν, περνάει την πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, αλλά σύμφωνα με τις φήμες που όλο και φουντώνουν περνάει και την καλύτερη φάση στα προσωπικά του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε ένα ταξίδι του στη Σόφια της Βουλγαρίας, γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της εκρηκτικής παρουσιάστριας και μοντέλου Καμέλια Αβράμοβα, και από τότε διατηρούν σχέση. Η ίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα της, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπόρεσε να την κρατήσει μακριά από τον αγαπημένο της, και έτσι μετακόμισε στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version