Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Τεράστια κύματα «σκεπάζουν» το Blue Star Naxos στο στενό της Παροναξίας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ορισμένα βίντεο μας παρουσιάζουν τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι ναυτικοί κατά την διάρκεια του χειμώνα στο Αιγαίο. Όπως φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι και στην χώρα μας, όσοι απασχολούνται στην ακτοπλοΐα συχνά συναντάνε φουρτουνιασμένες θάλασσες που δοκιμάζουν την αντοχές τους. Τα τεράστια κύματα δεν είναι “παιχνίδι” και θέλουν καιρό για να τα συνηθίσεις όπως αναφέρουν οι περισσότεροι ναυτικοί…

Ένα τέτοιο βίντεο τραβηγμένο ανάμεσα σε Πάρο και Νάξο κατά την διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας, δείχνει την φουρτουνιασμένη θάλασσα να “σκεπάζει” το πλοίο Blue Star Naxos που εκτελούσε το δρομολόγιο του παρά το απαγορευτικό που είχε ανακοινωθεί.

Το ταξίδι για τους  68 επιβάτες και τα 62 άτομα πλήρωμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση άνετο και για ορισμένους σίγουρα θα έμεινε αξέχαστο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο στενό Πάρου-Νάξου.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο Σταύρος Λουλουργάς από την πλώρη του καραβιού:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version