Βρειτε μας στα Social Media
 

Χωρίς κατηγορία

Δείτε την πρώτη διασταύρωση γαϊδάρου και ζέβρας στον κόσμο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια φάρμα στο Σόμερσετ καλωσόρισε μια σπάνια διασταύρωση ανάμεσα σε ζέβρα και γάιδαρο, γνωστή ως «zonkey».

Ο Zippy γεννήθηκε στην φάρμα 220 στρεμμάτων της Kristine Turner.

Μέχρι την άφιξή του στις 2 Οκτωβρίου, υπήρχε μόνο ένα ακόμα zonkey στη Βρετανία. Ο Zambi ζει σε ένα καταφύγιο γαϊδάρων στο Shropshire.

Η μητέρα του Zippy, η Ziggy, είναι μια ζέβρα 6 χρονών, που αγοράστηκε έναντι 10.000 λιρών από την Γερμανία και μένει στη φάρμα με εννέα γάιδαρους, μαζί και με τον πατέρα του zonkey, Rag.

Η Turner είπε ότι η άφιξη του Zippy ήταν μια έκπληξη, αφού δεν γνώριζε ότι η Ziggy ήταν έγκυος.

«Τον προηγούμενο μήνα, άνοιξα τις κουρτίνες μου, κοίταξα έξω στη φάρμα και είδα αυτό το μικρό πουλάρι να κάθεται και να με κοιτάει», είπε. «Είχα πάθει σοκ. Έτρεξα έξω με τις πιζάμες μου και ένα παλτό και πήγα έξω να τον δω.»

Η Turner σχολίασε επίσης: «Είναι άγριο ζώο κατά το ήμισυ, οπότε με κλωτσάει λίγο και με δαγκώνει, αλλά με χαριτωμένο τρόπο. Μετά θα τρέξει. Βέβαια, πλέον έχει ηρεμήσει και με αφήνει να τον βουρτσίσω. Η Ziggy έχει μπει πολύ καλά στον ρόλο της μητέρας και είναι πολύ καλή. Δεν τον αφήνει ποτέ από τα μάτια της. Περιπλανιόνται στην φάρμα και κάνουν τα πάντα μαζί. Ο Rag συνήθως δεν συμμετέχει.»

«Συνέβη τελείως φυσικά. Δεν τους ανάγκασα να ζευγαρώσουν. Απλά είμαι πολύ χαρούμενη. Ο Zippy είναι μία διασταύρωση μικρό θαύμα.»

Πηγή: newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap