Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με οπαδούς της Θύρας 13:«Θα σας βγάλω τις κουκούλες»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην έκτακτη, ζωντανή συνέντευξη τύπου που έδωσε στο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Youtube.

Αφορμή ήταν ο χθεσινός προπηλακισμός -από μέλη της Θύρας 13- ενός φίλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η κόντρα είχε ξεκινήσει από τις κατηγορίες του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού σε μέλη της Θύρας 13, ότι εισέρχονται σε εντός έδρας αγώνες χωρίς εισιτήριο και προπηλακίζουν άλλους φιλάθλους της ομάδας, διώχνοντας τις οικογένειες από το γήπεδο.

Η επίθεση σε επώνυμο φίλαθλο του Παναθηναϊκού

Η χθεσινή επίθεση από 50 περίπου άτομα με κουκούλες και κράνη εξόργισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που απευθύνθηκε έξω από τα δόντια σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας την ολιγωρία της Πολιτείας και της Αστυνομίας.

Δείτε την εκρηκτική συνέντευξη τύπου εδώ:

 

Αναμένουμε την εξέλιξη που θα έχει αυτή η «εμφύλλια» κόντρα στις τάξεις του «τριφυλλιού».

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version