Διαφήμιση

Τι δεν πρέπει να κάνουμε με το κιβώτιο ταχυτήτων και το συμπλέκτη στο αυτοκίνητό μας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Μπορεί σε μερικά χρόνια από τώρα το χειροκίνητο κιβώτιο και ο συμπλέκτης να περάσουν οριστικά στο μουσείο της αυτοκίνησης, μέχρι τότε όμως και εφόσον είναι μέρος τη καθημερινότητάς μας, θα πρέπει να τα μεταχειριζόμαστε σωστά.

Διαβάστε επίσης

Στην πράξη πάντως και ειδικά με το κιβώτο ταχυτήτων, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, έχουμε υιοθετήσει μερικές συνήθειες και κάνουμε κάποιες κινήσεις που δεν μας περνά καν από το μυαλό πως μπορούν να έχουν αρνητικές συνέπειες.
Η νούμερο ένα συνήθεια είναι η ξεκούραση του χεριού του οδηγού ακουμπώντας το πάνω στον επιλογέα. Ο μοχλός ταχυτήτων δηλαδή παίζει το ρόλο του υποβραχιονίου και οι συνέπειες αυτής της συνήθειας έχουν σχέση με την ασφάλεια, καθώς από τη στιγμή και δεν βρίσκονται και τα δύο χέρια στο τιμόνι τα αντανακλαστικά μας είναι μειωμένα, αλλά και με τη φθορά της βάσης του επιλογέα από το επιπλέον βάρος που δέχεται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version