Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Δείτε ποια μέρα αλλάζει η Ώρα φέτος και γίνεται Θερινή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λίγες μέρες μόνο μας έμειναν για να αποχαιρετήσουμε και επισήμως επισήμως τον Χειμώνα. Γιατί μπορεί να μπήκε ο Μάρτιος, άλλο όμως είναι εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε ότι η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ατενίζουμε το Καλοκαίρί. Διότι όταν αλλάζει η ώρα και γίνεται θερινή, τότε αλλάζει και η ζωή μας προς το καλύτερο! Γιατί ποιος δεν θέλει λίγο περισσότερο ήλιο στη ζωή του;

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν έχει αρχίσει και είμαστε ένα βήμα πιο κοντά. Μια ανάσα βρισκόμαστε για να γυρίσουμε τα ρολόγια στην ευλογημένη ώρα του Καλοκαιριού. Και χαλάλί εκείνη η μία ώρα που θα χάσουμε από τον ύπνο μας. Αφού θα κερδίσουμε μια ώρα ήλιου στη ζωή μας για τους επόμενους πολλούς μήνες!

Πότε αλλάζει η ώρα όμως;

Συγγνώμη που σε κρατήσαμε σε αγωνία, όμως φταίε ο ενθουσιασμός μας. Είναι και εκείνη η φήμη πώς θα καταργηθεί η θερινή ώρα που μας έχει τρομάξει. Αλλά τουλάχιστον όχι φέτος! Τα ξημερώματα λοιπόν της Κυριακής 25 Μαρτίου είναι η μέρα της αλλαγής.

Στις 03:00 θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).

Άντε και καλό μας Καλοκαίρι δηλαδή!

[Σημειώνουμε πώς η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω)]

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version