Βρειτε μας στα Social Media

Η επιστήμη εξελίσσεται: χάστε 900 θερμίδες την ημέρα χωρίς αλλαγή στη διατροφή ή γυμναστική

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι δίαιτες αστραπή δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά πολλοί επιλέγουν να τις ακολουθούν ξανά και ξανά. Αυτό συμβαίνει γιατί πιθανότατα όλοι μας έχουμε περάσει από τέτοια διαδικασία όταν προσπαθήσαμε να χάσουμε βάρος λίγο πριν από ένα γάμο ή γενέθλια. Μας αρέσει να τρώμε και δεν χρειάζεται να αναγκαστούμε να σταματήσουμε να απολαμβάνουμε το φαγητό, αλλά μερικές φορές φαίνεται πως η μόνη λύση είναι να «τιμωρήσουμε» τον εαυτό μας με το να αποφεύγουμε τα γλυκά…
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως για την επιτυχή απώλεια βάρους θα πρέπει να χάνουμε περισσότερες θερμίδες από όσες προσλαμβάνουμε. Η ελάχιστη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη θερμίδων υπολογίζεται στις 1.200 θερμίδες, αλλά για να έχετε σωστό αποτέλεσμα χωρίς να βλάψετε την υγεία σας, συνιστάται η σταδιακή απώλεια βάρους.
Βιαστείτε και εξοικονομήστε 20€, οι διαθέσιμες ποσότητες είναι περιορισμένες!
Βρετανοί επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνα σχετικά με τα ενεργά συστατικά και τα εκχυλίσματα διαφόρων φυτών και έφτασαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει τρόπος να απολαμβάνει κανείς το φαγητό και ταυτόχρονα να χάνει βάρος. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο ιατρικό έντυπο «Διεθνές Περιοδικό Ιατρικής Έρευνας» υποστηρίζει πως μια μικρή ρύθμιση στον οργανισμό ως προς τις ουσίες που προσλαμβάνουμε είναι ο σωστός τρόπος για να αυξήσουμε τον μεταβολισμό μας και να μετατρέψουμε το λίπος σε ενέργεια. Και για να το πετύχουμε αυτό, συνεχίζει η μελέτη, δεν χρειάζεται να αθλούμαστε.
Για να ελέγξουν αυτήν την υπόθεση οι επιστήμονες πραγματοποίησαν κλινικές δοκιμές με χάπια που δημιούργησαν σε πειραματικό στάδιο, στα οποία έδωσαν την ονομασία PGC500. Ο στόχος των χαπιών αυτών ήταν να αποδείξουν την δυνατότητα του σώματος να προσαρμοστεί σε καταστάσεις αυξημένης πρόσληψης άμυλου και ζάχαρης. Μετά τις πρώτες κλινικές δοκιμές σε πειραματόζωα, αποφάσισαν να εφαρμόσουν το προϊόν πειραματικά και σε γκρουπ εθελοντών.
“Οι εργαστηριακές δοκιμές έδωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς οι 9 στους 10 που συμμετείχαν έχασαν 17 κιλά από την κοιλιακή χώρα και τους μηρούς μέσα σε ένα μήνα. Τα αποτελέσματα αυτά οφείλονται στο μοναδικό συνδυασμό των καλύτερων φυσικών συστατικών – του Υδροξυκιτρικού οξέος και των εκχυλισμάτων διάφορων ινωδών φρούτων και λαχανικών, όπως είναι οι μπανάνες”
Βιαστείτε και εξοικονομήστε 20€, οι διαθέσιμες ποσότητες είναι περιορισμένες!


tromaktiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ