Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Γιαπωνέζος πέθανε άδοξα όταν καταπλακώθηκε από την τεράστια συλλογή τσοντοπεριοδικών του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα κατά τα άλλα λυπηρό περιστατικό σημειώθηκε στον ευλογημένο τόπο της Ιαπωνίας, όπου ένας Γιαπωνέζος καταπλακώθηκε από μια τεράστια στοίβα τσοντοπεριοδικών και πέθανε.

Ο μοναχικός 50χρονος (αναφέρεται απλά ως “Joji”) βρέθηκε στο διαμέρισμά του κάτω από 6 τόνους (ΕΞΙ ΤΟΝΟΥΣ) περιοδικών ερωτικού περιεχομένου. Όπως διαβάζουμε εδώ, η σορός του βρέθηκε τελικά έξι μήνες μετά το ατύχημα, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αποφάσισε να μπουκάρει για να ανακαλύψει γιατί ο Joji σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιό του. Τελικά αποδείχτηκε ότι μάλλον τον ενοικιαστή του τον έφαγε η μαλακία.

Το περιστατικό διέρευσε στα ΜΜΕ, όταν ένας εργαζόμενος από μια εταιρία καθαρισμού αποκάλυψε ότι η εταιρία για την οποία δούλευε είχε αναλάβει να αφαιρέσει με διακριτικότητα τα περιοδικά, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τα παρατηρήσουν οι γείτονες ή η οικογένεια του θύματος.

Ο καθαριστής αναφέρει ότι το σώμα του Joji βρέθηκε “θαμμένο” κάτω από μια τεράστια στοίβα τσοντοπεριοδικών. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν το θύμα πέθανε από καρδιακή προσβολή, ή αν πέθανε επειδή τον βρήκαν στο κεφάλι έξι τόνοι χαρτιού, ωστόσο ο καθαριστής αναφέρει ότι ακόμα και αν ο Joji είχε ακόμα τις αισθήσεις του, οι κραυγές του θα χάνονταν κάτω από την τεράστια μάζα των περιοδικών.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν παντού πορνογραφικά περιοδικά, στοιβαγμένα σε ράφια και τραπέζια, ενώ υπήρχαν και πολλά αποκόμματα από πορνοπεριοδικά, αφού μάλλον ο Joji κραταούσε τα αγαπημένα του αποσπάσματα και πετούσε το υπόλοιπο περιοδικό. Παρόλα αυτά η συλλογή του ζύγιζε έξι ολόκληρους τόνους, οι οποίοι μάλλον τον βάρεσαν στο κεφάλι.

Πηγή: Luben.tv

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ