Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Πώς θα ανεβοκατεβαίνουν στο μέλλον τα παράθυρα των αυτοκινήτων;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η τάση που επικρατεί στο σχεδιασμό των εσωτερικών των αυτοκινήτων είναι η δραστική μείωση των διακοπτών, καθώς πολλές από τις λειτουργίες που εξυπηρετούσαν πλέον εκτελούνται μέσω των οθονών αφής.

Η ενεργοποίηση γίνεται όπως στα smartphones, με τις κινήσεις των δακτύλων, ενώ σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται πιο προσιτό και για αυτό και πιο δημοφιλές το interface -η διεπαφή αν θέλουμε να χρησιμοποποιήσουμε τον ελληνικό όρο- επικοινωνίας μέσω χειρονομιών, που πλέον είναι διαθέσιμο π.χ στο ανανεωμένο VW Golf.

Αν κάποιοι διακόπτες εξακολουθούν να ανθίστανται στον εξοστρακισμό τους από τις καμπίνες των αυτοκινήτων μας είναι αυτοί για τα ηλεκτρικά παράθυρα, αν και μάλλον δεν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version