Διαφήμιση

Μπέτυ Μαγγίρα: Οι κόρες της μεγάλωσαν και ποζάρουν σαν μοντέλα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι κόρες της έχουν μεγαλώσει πολύ και η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μπέτυ Μαγγίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρέλανε στην κυριολεξία το διαδίκτυο.

Η 6χρονη Αντριάννα και η 3χρονη Καλλινίκη, πόζαραν ως μοντέλα, το απόγευμα της Κυριακής (20/11) για χάρη της μαμάς τους, δείχνοντάς μας το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει και το πόσο πολύ έχουν ομορφύνει.

«My Sunday….. models!!!! Going to a party!!!Girls just want to have fun!!! #partytime #girlsjustwannafun #girlsloveclothes #mygirls», έγραψε γνωστή μαμά τους κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε τις μικρούλες να φορούν μαύρα ρούχα και να παίζουν με τις σκιές τους στον ήλιο.

Όπως φαίνεται οι κόρες της Μπέτυς και του Δημήτρη Μάζη, έχουν κληρονομήσει τα γονίδια και το στυλ της διάσημης μαμάς τους, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό της μαμάς τους, ως μικρά μοντέλα.

 

 

Πηγή: mothersblog

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version