Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ξενοδοχεία από 3,5 ευρώ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Mε τιμές κάτω του κόστους, που ξεκινούν από 3,5 ευρώ ανά διανυκτέρευση το άτομο, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων χαμηλών κατηγοριών σε 20 δημοφιλείς προορισμούς της χώρας επιχειρούν να ενισχύσουν τις κρατήσεις τους από τη βρετανική αγορά για την προσεχή τουριστική σεζόν.

Οι χαμηλότερες ξενοδοχειακές τιμές (3,5 ευρώ) που προσφέρονται για τη μη αιχμή της σεζόν από εξειδικευμένη βρετανική ταξιδιωτική πλατφόρμα –μέλος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Βρετανίας– εντοπίζονται σε περιοχές όπως η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Κρήτη.

Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, επίσης, καταγράφονται ξενοδοχειακές τιμές από 4,5 ευρώ ανά διανυκτέρευση το άτομο στην Πάργα, από 6 ευρώ στην Κω, από 7 ευρώ στη Ζάκυνθο, από 8 ευρώ στη Λευκάδα και στη Λέσβο, από 9 ευρώ στην Πάρο και τη Νάξο, από 10 ευρώ στη Χαλκιδική και στην Εύβοια, από 11,5 ευρώ στη Σκιάθο, στην Ιο και στη Σάμο, από 13 ευρώ στον Πόρο, στην Κάλυμνο, στην Κάρπαθο και στη Πιερία, και από 14 ευρώ στην Κεφαλονιά.

 

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version