Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Μους σοκολάτας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπέροχη, γνήσια βέλγικη μους!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 αυγά
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 – 70 γρ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
  2. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.
  3. Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.
  4. Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
  5. Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.
  6. Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
  7. Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!

 

 

Πηγή: sintagespareas

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ