Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η παραλία της Σούγιας στις 50 καλύτερες της Ευρώπης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια από τις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αναδεικνύεται η Σούγια, μέσα από την έρευνα της Αγγλικής εφημερίδας Sunday Times.

Η Σούγια, με την πανέμορφη παραλία με τους βράχους και τις σπηλιές αλλά και το παρεΐστικο κλίμα της, έχει καταφέρει να κρατά πιστούς τους επισκέπτες, κάνοντάς τους να θέλουν να έρχονται ξανά και ξανά.sougiaΟι χώρες που μονοπώλησαν στα αποτελέσματα της έρευνας ήταν η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Κροατία και η Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι η Κρήτη περιβάλλεται από δεκάδες αξιοθαύμαστες παραλίες, το ενδιαφέρον των συντακτών προσέλκυσε η παραλία της Σούγιας στα Χανιά.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν την παραλία ως παράδεισο μακριά από το παραλήρημα της χιλιετίας. Περιγράφουν τις εικόνες της καθημερινής ζωής, όπως το καράβι που ταξιδεύει δίπλα στα βουνά, που βυθίζονται στην γαλαζοπράσινη θάλασσα και ένα ρυτιδιασμένο ψαρά, ο οποίος ξεμπερδεύει τα δίχτυα του με μία μπύρα στο χέρι.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά, που παραλία των Χανίων πρωταγωνιστεί στα ξένα μέσα και προσελκύει το ενδιαφέρον υποψήφιων επισκεπτών και μη.

 

 

Πηγή: zarpanews, visitsougia

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ