Διαφήμιση

Επανέναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι ξημερώνει. Προπονητές και ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να δημιουργήσουν ένα πλάνο εκγύμνασης και προετοιμασίας, γεγονός που επηρεάζει το μέγιστο την απόδοσή τους.

Έπειτα από παρέμβαση της FIFA, το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει και πάλι με την 11η αγωνιστική. Αυτήν που περιλαμβάνει δηλαδή το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Χωρίς να είναι γνωστό ποιος θα αναλάβει τον ορισμό των διαιτητών και το ρόλο του αρχιδιαιτητή, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος τόνιζε πως δεν αλλάξουν δραστικά κάποια προαπαιτούμενα, δεν θα κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι, έδωσε εντολή για σέντρα.

Αυτή θα βρει λοιπόν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να κοντράρονται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώ ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο, 19/11 
Ηρακλής-Κέρκυρα (15:00, Novasports 3)
Βέροια-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 1)
Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 2)

Κυριακή, 20/11 
Λάρισα-ΠΑΟΚ (15:00, Novasports 2)
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 21/11 
Ατρόμητος-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

 

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version