Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Βρέθηκε το μυστικό της συζυγικής ευτυχίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ζευγάρια που κάνουν  σεξ μία φορά την εβδομάδα είναι πιο κοντά στην ευτυχία, σύμφωνα με νέα μελέτη η οποία στηρίχτηκε σε στοιχεία που  συγκεντρώθηκαν από 30 χιλιάδες Αμερικανούς. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο έντυπο του Social Psychological and Personality Science.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι αυτή η συχνότητα της ερωτικής επαφής κάνει τα ζευγάρια πιο ευτυχή απ’ όσα κάνουν σεξ πιο συχνά ή λιγότερο συχνά. Τα ευρήματα ήταν ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή τη διάρκεια μιας σχέσης.

Αφορμή για αυτή την έρευνα ήταν μία προηγούμενη που συμπέραινε ότι τα πολλά χρήματα δεν είναι παράγοντας της ευτυχίας. Έτσι,  οι επιστήμονες θέλησαν να διερευνήσουν αν ισχύει το ίδιο και με το πολύ σεξ.

Οι επιστήμονες δεν έδωσαν και εξήγηση για το λόγο που αυτή η συχνότητα επαφής ήταν η ιδανική. Υποθέτουν ότι είναι η καταλληλότερη «ποσότητα» με την οποία οι άνθρωποι αισθάνονται ότι διατηρούν μια στενή επαφή με το άλλο τους μισό.

Το “μεγάλο πρόβλημα με την μελέτη είναι ότι εντοπίζει τη συσχέτιση, αλλά όχι και την αιτιώδη συνάφεια», δήλωσε ερευνητής που δεν ήταν στο team των επιστημόνων που έκαναν τη μελέτη.

 

 

Πηγή: lifo

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ