Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Αυτά τα 5 φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν έχετε δοκιμάσει διάφορους πιθανούς τρόπους για να αρωματίσετε τον χώρο σας και δεν νιώθετε τίποτα να σας ικανοποιεί 100%, σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση!

Κάποια φυτά μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Δείτε ποια είναι αυτά!

Κοινή Κράσουλα Αυτό το φυτό δεν απομακρύνει μόνο τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και όλες τις τοξικές. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως το συγκεκριμένο φυτό κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε 12 ώρες. Αν λοιπόν έχετε βάψει τον χώρο σας και θέλετε να ξεμυρίσει γρήγορα, τότε απλά αγοράστε το συγκεκριμένο φυτό.

1

Φυτό Αράχνη Στο εξωτερικό το αποκαλούν spider plant, λόγω του σχήματός του που μοιάζει με αράχνη. Αυτό το εκπληκτικό φυτό απομακρύνει πάρα πολλές δυσάρεστες οσμές μέσα σε χρόνο 12 ωρών ή και λιγότερο. Κάποιες τοξικές μυρωδιές που υπάρχουν σε διάφορα χημικά υλικά απομακρύνονται κατά 65-95%.

2

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1994 στη Νορβηγία έδειξε ότι τα φυτά εσωτερικών χώρων μπορούν να δράσουν ευεργετικά και σε θέματα υγείας. Συγκεκριμένα μπορούν να μειώσουν κατά 30% συμπτώματα κούρασης, βήχα, κρυολογημάτων, πονοκεφάλου αλλά και άλλων συμπτωμάτων εποχικών ιώσεων.

Βρομελιοειδή Αυτή η κατηγορία φυτών είναι θαυματουργή γιατί καταφέρνει να εξουδετερώνει το 92% της μυρωδιάς του τσιγάρου και του καπνού, κάτι που αποτελεί σημαντική ανακάλυψη για πολλά νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης, αυτά τα φυτά διώχνουν τις μυρωδιές από ρύπους της ατμόσφαιρας.

3

Xρυσάνθεμο Άλλο ένα φυτό με «μαγικές» ικανότητες είναι το χρυσάνθεμο. Το χρυσάνθεμο μπορεί και απορροφά ρύπους και αντέχει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικά τα φθινοπωρινά χρυσάνθεμα με τα λιγοστά πέταλα κάνουν πραγματικά θαύματα στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού.

Άλλα φυτά με παρόμοιες ιδιότητες είναι ο κισσός, η ζέρμπερα, ο φοίνικας, η δράκαινα, το σπαθίφυλλο και το μπαμπού.

4

Φτέρη Η φτέρη είναι ένα φυτό που έχει την ικανότητα να απορροφά πολλές δυσάρεστες οσμές. Πολύς κόσμος επιλέγει να τη βάζει στο σπίτι του και ειδικά στο μπάνιο για να μην παραμένει στο χώρο καμία άσχημη μυρωδιά για παραπάνω από λίγα λεπτά. Είναι το ιδανικό φυτό για να καθαρίζεται η ατμόσφαιρα του μπάνιου εύκολα και γρήγορα.

 

 

Πηγή: spirossoulis

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ