Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Άρωμα Κρήτης έχει το ελληνικό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στην όμορφη Πράγα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μουσικό γκρουπ Γιάννης Μόρας & Μπάντα είναι ένα πενταμελές συγκρότημα από το Μπρνο που αποτελείται από τρία αδέρφια – τον Γιάννη, τον Αλέξη και τον Μάρκο Μόρα, που είναι απόγονοι προσφύγων του εμφύλιου πολέμου και γεννήθηκαν και ζουν μόνιμα στη Τσεχία, και δύο κοπέλες τσέχικης καταγωγής – την Ίβα και τη Σουζάνα.

Ενώ η Μπάντα πρωτοάρχισε με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των σύγχρονων Ελλήνων τραγουδοποιών, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας άρχισε σιγά σιγά να εμπλουτίζει το ρεπερτόριό της και με δικά της κομμάτια.

Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν ένα απ΄ τα πρώτα και η επιλογή του για το videoclip ήταν προφανής εφόσον την άνοιξη θα βγει ο πρώτος δίσκος της Μπάντας ο οποίος θα φέρει τον ίδιο τίτλο.

Τα γυρίσματα έγιναν στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Τσεχίας, την Πράγα και το Μπρνο όπου και ζουν όλοι οι συντελεστές της δουλειάς.  Στο βίντεο κλιπ γίνεται αναφορά και στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη ¨Ασκητική ¨

Ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του videoclip Θέμης Μαρκάκης ο οποίος εχει καταγωγή από Κρήτη γνωρίζοντας τα παιδιά απ΄ την Μπάντα και ακούγοντας το τραγούδι πρότεινε ένα σενάριο το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό αφού ήταν φανερό ότι τα αισθητικά κριτήρια ολονών εντελώς συμπίπτουν.

Τη διόρθωση των χρωμάτων ανέλαβε ο Γιώργος Σταματάκης από το Πλάτανο Μεσσαράς.

Απολαύστε το συγκεκριμένο videoclip

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ