Διαφήμιση

Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Μιχάλης Σηφάκης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αν και η γνωριμία τους μετρά λίγους μήνες από την πρώτη στιγμή η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή. Ο γκολκίπερ Μιχάλης Σηφάκης και η 28χρονη Όλγα Στεφανίδη ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στο δεσμό τους  το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αρραβώνας στο Ηράκλειο της Κρήτης μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων οπότε και ο ποδοσφαιριστής απαλλαγμένος από το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του.

Το ζευγάρι φημολογείται πως δρομολογεί τον γάμο του για το επόμενο καλοκαίρι καθώς επιθυμία του Σηφάκη αλλά και της συντρόφου του είναι να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz δεν μιλούσε σχεδόν ποτέ για την προσωπική του ζωή. Πλέον έχει αλλάξει στάση και έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με την σύντροφό του στον λογαριασμό του στο instagram.

 

 

Πηγή: gossip-tv

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version